Ons rundvlees

Wij werken uitsluitend met runderen van een "kruisling" ras tussen Charolais, Limousin en Simmental. Deze 3 runderen vormen genetisch gezien een sterk vleesras, en dat proeft u. Chefkoks van over de hele wereld werken hier mee.

Dit rundvlees levert de beste biefstuk, entrecote maar ook heerlijk mals suddervlees! Niet voor niets heeft ons rundvlees al diverse awards gewonnen. In onze slagerij ziet u hiervan het bewijs.

De voordelen van het eten van ons rundvlees;

  • De runderen krijgen een dieet van gras en klaver, er wordt niet bijgevoerd met graan. Dit levert een hogere CLA (geconjugeerd linolzuur) op. 
  • Doordat er niet wordt bijgevoerd, is het ook gezonder (wetenschappelijk bewezen)
  • Meer omega 3-vetzuren
  • Veel vitamina A en E
  • Minder verzadigde vetzuren
  • Traceerbaar van boer tot bord
  • Kleinschalige boerderij, korte reisafstand tot slachthuis

Uw Slager Frits en Stefan

Weversplein 5A
7471VS Goor
0547745044

Openingstijden

maandag 08:00 - 20:00
dinsdag 08:00 - 20:00
woensdag 08:00 - 20:00
donderdag 08:00 - 20:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 20:00
zondag 11:00 - 17:00

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit